Wednesday, 1 February 2012

miss you always :'/


Hi semua, Adel disini <3 Hmmm Adel nak bagitahu yang Adel rindu dia sangat :'/ selalu ade jeh numb yang tak kenal masuk, dan setiap kali itu lah Adel akan call, texting numb tu  nak tanye tu SIAPA ? :'/ tapi tidak sekali pun yang terkeluat NAMA DIA ^^V Setiap detik Adel terpikir, when he want call me? texting me? Adel rindu dia lah. Rindu dia sangat sangat. Dia tak rindu Adel ke? :'/ Setiap hari Adel stalker muka buku dia. Sejak kejadian itu berlaku dan berlalu pergi dengan cepat nya. Dia tak pernah lagi contact Adel langsung. Even i have say im SORRY :'( Hey you know what? Im always miss you ^^ hee. Muka selalu nye ternampak se-ukir senyuman yang panjang betul kan? Di sebalik tubuh kita dengan ada-nya hati yang kecik terkerut seribu dengan perasaan sedih keseorangan kecewa tanpa ada seorang pun yang tahu :) betul kan? Itu lah sekarang ape yang Adel rasa. Ehh, bila awak nak kembali? Adel harap birthday Adel DIA akan ade atau WISH Adel :) hmm kbye, have nothings to say <3