Wednesday, 25 January 2012

PLAYING ^^


Ehhh awak :') Awak ni main main main main kan hati itew keh? Haa, keliru lahhh :'/ Jangan lahhh macam ni. itew tak main main kan hati awak punn :'( tapi kenapa awak asek main kan hati itew jeh? :'o Awak kata tanak sakit kan hati kita? tanak patah kan hati kita? tanak main main kan cinta kita? :') But now? what is this boy? :'o jyeahhh until now i still love you :') Are you know that? NEVER right ^^v haha k thnks for tha reaction for me <3 Depan depan aku denagn perempuan lain ^^v awek kau? aku? perempuan lain? mana satu kau nak doh -.-" k pape jelahhh, yang aku tahu im still love you :'o hewhew <3 kbye