Tuesday, 24 January 2012

LELAKI


Hmmmm, nak bg tahu ni :'/ Awak yehhh awak lahhh . Awak saya harap awak jangan lahhh bagi saya harapan yang amat tinggi, setinggi gunung tu untuk awak :'/ jyeahhh i'll try to forget all about our text, k? k kau layan aku macam COUPLE , baby biy sayang? Ape tuhh :'/ harapan wehhh -.- h a r a p a n (!) kau TAHU TAKKKKK (!) pastu tahu tahu kau ade awek , kau sayang orang tuh kau sayang orang ni :') jyeah aku suka (Y) thanks k? Aku dah berapa hari ni tada mood tada selera langsung :'/ asik tggu dekat phone jehhh (!) tunggu ape? tunggu kau text :'/ tapi ade? ade ke? tade kan ^^ baru test tak reply sekali. Langsung tak text lagi kan ^^v okayyy ~ aku ingat tuh. Jadii pada awak awak di luar sana  tuhh jangan bagi aku harapan k? :') k thnks ^^V