Friday, 20 January 2012

I LOVE YOU


Hmmm adel sini :') tak berapa happy. tatahu nak story dekat sape :'/ Hmm, adel suka dia. tapi dia dah dah dah couple :'/ im so sad. boleh tak dia layan adel jeh ? bolehhh tak ? tak suka ahhh laki yang adel suka layan orang lain ! its not fair kongsi kasih sayang :'/ walaupun kawan, tapi rasa gelisah sakit hati, tak puas hati, sedih semua ade bila dia layan perempuan macam dia layan adel or more :'o hmm, selalu nyeh orang yang adel suka tak pernah tahu , tak pernah nampak hati adel ni :'/ k thnks sebab beri adel taruh hati dekat korang :') terimakasih sangat sangat sangat~