Saturday, 12 November 2011

Hi saya kembali Blogger .

Hi saya Aien Adilla Hasha . Umur 15 bukan 17 / 18 okay , kawan . Baru lepas ambil PMR . Tinggal di Ampang , Kg pandan . Yehh , kampung Indun . Itu lahh tempat tinggal aku dikenali . Maaf saya bukan Indun -.- Aku penyepak sapa yang cakap macam tu , k . Sekolah di SMK PUTERIJAYA . Dekat denagn Pudu Plaza , SK Jalan Pasar , Bulatan Kg Pandan . K tu je yang aku dapat tolong . Lahir pada 19 Februari . Haa , aku orang biasa je . Tak kaya dan tak miskin , tak hot dan tak cool , tak cantik dan tak buruk , tak style dan tak skema . Haha . K aku jujur pehh sekarang , kan . Kalau kau tanak kawan dengan aku aku -.- Aku ade lagi ramai orang nak kawan dengan aku . Haa  , aku jenis kawan tak memilih , aku layan je semua . Agak nak kejar hot , kau boleh kawan dengan orang lain . Yang penting aku tak suka kawan dengan budak yang RIMPITZ sorry to say lah kawan . Aku memang tak suka :(  Kk drama tamat . Aku jenis suka berjalan , berFacebook . So , korang boleh Add aku dekat Facebook . Aku tak terkenal macam korang pun , so tak payah nak bajet sangat k (: Tu je aku nak ingat kan . Hidup jangan nak sombong , nanti mudah di benci :* Kbye SEMUAAAAAAAAAAAA <3