Monday, 5 September 2011

my new life .

okay aku tanak sebab kan dy aku gado dengan BFF aku . aku sayang Amera Nagiha Mohd Dol <3 dy si gila aku . so , aku cinta dy <3 hik hik hik . #bukan les laa SIAL ! heeeeeeeee . myra myra myra , aku tahu kau tahu kan sape aku maksud kan ? so , im sorry  aku ta bermaksud nak gado . im sorry myra ! maafkan aku ! okay iloveyou kau ! hik hik hik .

my new life is aku dengan SINGA aku ( zulhamizan ) . heheh . korang ade ke singa  ? aku ade singa . k name dy Z . wuhohohohoho , taleh bagi tahu name penuh dy bahaye dan sangat bahayeeeeeeee !  hehehe . #tapi bukan aku da letak name dy ke dekat atas tuww ? =.= hik hik hik . sorry :D dy aku tatahu laa . nak cakap ape sekarang ni . aku rase da banyak kali dy bagi tahu aku tentang feel dy . tp aku je BODOH tetap menunggu yang tak menunggu aku :D hik hik hik . okay , sekarang tunggu mase kau nak accept dy . okay kee  dy ? Alaa , aku nak letak name dy dekat sini kanng dy marah . ( da letak da pun ^^ dy bagi laa aku da atext dy ) hikhikhik . kiteorg slalu gado . sebab aku suke panggil name penuh dy . lagi dy tak suke lagi aku suke panggil . dy lakk tak abes abes  panggil aku SINGA -.- . ade dy tanye aku sekali : you da bape ramai orang you da telan ? : heheh . nak je aku telan dy hidup hidup . tu dy tye ag : yau telan i dapat ape ? tulang je dapat : hahah . kan kan kan kan  ? ni lakk aku jawab : ape tulang -.- i dapat you laa :D i da telan you . so , you i punye , tade sape leh amek . hik hik hik : best tak ? answer aku tuhh ? hik hik hik . then last story . hmmm  , sampai sekarang aku tak dapat jawab soalan dy : " <3 " ni binatang ape ?? : hahaha , korang tahu kee ?? tahu sila bagitahu saya okay . thanks  out . 143 <3

#kepada si ITU : weyh , aku tak suruh pun kau suke aku -.- aku tak suruh pun kau cinta aku -.- aku tak suruh pun kau sayang aku -.- ade aku suruh ? aku aku ade bgtahu Feel aku dekat kau ? takde kan ? so tayah perasan ^^ jadi , kau sekarang boleh main jauh jauh . tak hadap dengan kau . okay fine finish ! BAIK <3