Sunday, 18 September 2011

hi . this my family . iloveyou . HAHAHA .

Hi , ni family Adel . ni gambar time pergi konsert suara kami tauuuuuuuuu . korang pergi kaa ? tak pergi jangan nak menjeles lebih , gedik lebih , kutuk lebih okayy BABY <3 ?? hik hik hik . memang kiteorang pergi tempat yang sunyi akan menjadi riohh laa kann . tempat yang boring akan menjadi HAPPENINGGGGGGG laaaa :DD heheh . banyak gile tiket kiteorg dapat tauu . rugi laa sape tak family dengan kiteorang ta dapat tiket ^^ . btw , ade ag family adel yang tade dalm gambar ni :/ tak sempat amek laaa . Alololoooo  , sadis ni doii -.- btww , tape lain kali kite ade konsert macam ni kite snap one whole family okayyy ? hahha . HANDSOME ^^ . mula mula sampai daa hujan -.- hampa betul habis rambut adel baru salun da rosak :/ tahu tayah penat penat buat rambut . last last hujan sampai ke malam . hahah . mang yelaa kann , bape pintu lakk kiteorang dah try ? adel cakap pintu hujung semua degil skali . da penat beratur berejam rejam haa , amek kau salah pintu ^^ seronok kannnnnnnnnnn :D hehehe . padan muka . then , ta pasal payung hilang :( woii , payung tu MAHAL kau tahu takk !! tade keje ka mnak curi payung ? tahu la apayung kau murah :/ puiyhhh ! naseb dapat yang ganti tapi da buruk -.- Alaaaa , tape laa dari tade kann . haiyhh , Adel dapat oarng tu . mmg kena maki FREE je :D IN STAGE : hahah . ni yang BESTTTTTTTTTTTTTTTT ! heheh , walaupun hujan . tapi suasana  tetap meriah doii . rugi yang tak standing dengan kiteorang tauu . tak gile gila . yang alin dok diam je . sorry laa ye , family Adel ni mmg suke menggile mengilai membangang :D hahah . tapi seronok tauu . kalau dok diam dan tengok je . baik dok rumah tangok dekat tv je kann ?? hahha . nak say sorry padan sape yang kena tapak menapak dengan wanmuk , ezul azwann , amerul . heheh . dorang ni gila siket so , sorry yeww :D hik hik hik . seronok tak sape sape yang joinn family Adel mosh ?? hahah . best kannnnnnnnnnnnnnn ^^ family kiteorang tak sombong tauuu , kiteorang ni gile gila dan friendly . hehhe ., so ade pape invite la akalau nak menggila lebih okay ? hee . paling menakutkan time MAHABAHAYA -.- doii , ini lagu pun da bahaya , ape tah lagi riaksi sekor menyekor kann -.- ag laa bahaya . Adoii , korang ni nak mosh pon agak agak laa , Adel dekat belakang korang doii . nak tergolek di buat nye bhaii . ahhah . tapi tape seronok dapat jumpe KAWAN baru ^^ handsome tauuu  ape FB ?? ape NUMBER ?? hahha , rugi betol laa tak minta -.- haiyhhh , macha macha :/ heheh ., paling taleh d lupekan . time lagu tamil kaa , lagu melayu kaa , lagu cina kaa, lagu korea kaa , lagu english kaa , sume tadahal :D kiteorang layan jee . haha . best kannnn ?? tak kira bangsa tauu . asal kan friebdly jagan mcm hamlau ^^ t kiteorang hamlau balik <3 hehhe . tu PM n wife pun datang tauuu . haa . korang jangan jeles doii  tapi ta puas hati betol laa , yang center dengan dekat stage je asek dapat masuk tv -.- sakai laa ., penat kiteorang menggila tak masuk :/ sakai nye cameraman ! bodoh ! haaaaaa , time lagu RANIA thanks to Ewan :D heheh ., sebab dukong Adel . haha .sebenarnye nak suruh si DIA yang dukung . tapi tape laa . dy dukong orang lain . thanks weyhh . penatt kann ? berat kann ? im sorry ^^ hehe . sebenarnye suruh si DIA tu , tapi dy dukung intan . haha . tape laa asal kan dapat dukong ^^ napak clear gileee doii :D then , time lagu nelly . waaaaaaaaaa . sungguh happy + gembira tak terkira doii . layan habis :D hahah . sape yang menari dengan Adel tu . terimakasih ^^ hahah . nape yang lain tak join ? join jelaa . happy tauuu  . Alaaa , tayah malu malu . tade ape nak dimalu kan pon laa . haiyhhh , time lagu just " A dream " hahha , nak je paluk si DIA tu . tapii dy tegan dukong orang laa , haah . tape laa . asal kan lagu tu my sweety lovely song <3 hahah . okay END story <3 ADEL . terimakasih pada Acoy sebab jage Adel time mosh . terimkasih pada ewan sebab dukung adel . terimakasih banyak banyak banyak juga pada Ezul sebab takecare layan kerenah Adel SATU HARI itu yew :D okay !



TERIMAKSIH <3