Wednesday, 17 August 2011

No in Mood - -

weyh , betol dow aku kali ni memang memang memang saket hati gila babi dengan kau . aku ta penah saket hati be4 ni dengan kau walaupun ade gak kate kate yang menyakitkan hati . biase laa kite kan mulut kaki boom . tapi ni aku taley tahan betol ayat kau . aku ta penah pun cakap macam tu dekat aku weyh . kau pk laa kau ingat laa balik penah kew aku cakap macam tu dekat kau ? penah ke ? penah ke ? aku tye ni weyh ?! weyh , aku tanak laa sebot name kau dekat sini . sebab kau kawan aku paling aku sayang weyh . da mcm adek bradek daa aku rase dengan kau ni . tapi asal kau cakap cmtu dekat aku ? weyh , mendalam dow ayat kau . sial saket dow hati bace . aku betol aku cakap selama ni aku ta penah makan dalam ayat ayat orang lain weyh . dorang perly perly aku keww . maki maki aku kew . mane aku amek sangat hati -.- aku gelak gelak jeww . ni ayat kau aku tatahu dow asal mendalam gilew aku rase . weyh , nak nanges lol dengan perangai kau ni . aku tahu laa kau mulut same jeww dengan aku . tapi kau mengagak laa dengan aku sial kau cakap cmtu . aku pun ta penah cakap cmtu dengan kau . aku tahu laa kau marah time tuw , tpi time aku mara ade keww aku cakap cmtu dekat kau ?? aku nak egat weyh , aku ta penah cakap cmtu sekali pun ta penah . weyh , aku tatahu dow aku nak  cakap ape . memang betol dow . antare kawan kawan aku . ayat kau bebetol nyew makan dalam . yang aini cakap  aku bohsia tuww pun aku tade makan dalam . tapi ayat kau tah laa . kau pk laa baik baik weyh . ape kau da cakap . saket hati betol . aku tahu kau pun talam kekdg dgn aku kan  ? jalan pun kekdg pinggirkan aku klu ade org lain . jalan laa aku blakang sorang sorang . yeww , aku diam jeww . sbb aku suke kawan dgn kau weyh . aku layan jeww perangai kau . malas aku nak gado . k aww thanks buat aku slame ni mcm ni weyh . aku diam jeww . tp ni betul aku tatahan kau nuat aku cmni . k laa bye out .