Saturday, 20 August 2011

hangout bersame hana .



haaaaaaa , best tau semalam . hahah . hang dengan hana , amy sume , hehehe . wlupun penat sesat jalan tapi best . naik patah pingang tggu sekor sekor -.- haiyhh saborr jelaa aku . tuww time nak bukak puase best laa tejumpe pieka . hahaaha . gile ramaii wooo dekat pavy tuww . Adoii , aku tahu lain kali aku tanak bukak dekat pavy :/ Eeeee , sabor jelaa aku . pieka naik menyirap sekor sekor sume tanak tanye meja kosong . hahaha . ezul ag laa cakap besar last last dy pun ta berani . hahah . lawak laa kau ezul . last last gerak bb , bukak dekat sane -.- tahu tahu time awal awal aku ajak baik pergi jeww . haiyhh ==" tuww jumpe eira , aunty ari , shapiq , uncle zam . hahaha . hana terima kasih teman aku yeww :D heeeeeee <3 tuww , ikot ezul lakk masuk bb . tah mane mane laa egat dy nak pergi skali tempat makan . elok turun jeww . hahhh , mendapat kau . wanmok . sayyid . amin . ewan benyot and sorg ad budak aku tatahu name dy . heee <3 sorry laa kawan . kepada Sayyid > awak saya minx maaf laa yeww , heee <3 tak aman yew makan :D hahah . sorry laa ekhh . hehehe . > kepada Amin > -.- kau pahal balik awal sangat ?? Haiyhh nak jeww aku lempang muka kau . tahu tahu daa balik . > kepada Ezul > ==" woii , kau balik bukan nak amek topi kau . aku sohh naik kau malas . jamban nyew silau padu . hehehe . rini amek dekat aku . d bazarr !! > hehehe . last last elok nak beli beg . aku beli sliper raye jeww . kesian aku tade sliper . hahah . kite same kan hana kan kan kan kan <3 hahaha . thanks ewan sebab  jadi juri kasut aku :D lepass tuww tetbe blah ke mane -.- phone aku kau rembat ! babun betol . aku tgu dari aku dkat sg . wang daa ke pavy sampai bli makn da abes makan sampai aku balik dekat bb baru jumpe kau -.- ! betol nyee OTW yeww ewan . haiyhh , ni kes si Sierra laa ni . aku lepuk kau baru tahu laa sierra ! hahaha  . tuw menggila dekat entrence pavy lagi laa ta boleh belaa . haahaha . bangang sekor sekor wat lawak bangang . hehehe . yang dayat lakk org soh turun 1 floor kau p turun sampai 2 floor . hahah . meroyan si Sierra . hahah . Hadoii hadoii , wat lawak betol laa korang ni . hahah . thanks lol wta lawak wat aku happy :D hehehe . melissa pun ade tauu . hahah . lawa kuku dy . < jeles ni -.- ta pandai buat 2 ton > hahaha . tape tape tunggu raye . hik hik hik <3 . btw , thanks to Amy n daddy Amy sebab hanta aku balik smapai ke depan ruma . heee <3 okay chooow ^^