Friday, 23 December 2011


Kau tahu perempuan perangai kau macam "astagfirullahhhh" -.- *geleng* *geleng* Baru boyfriend -.- bukan suami ag :') Segala facebokk twitter semua kau seboleh boleh boleh unfriends unfollow aku :O OMG kesian nyehh kau :') Ehhhh bukan bukan bukan bukan kau, tapi PAKWE kau :* Walaupun agak lahh jugak sedih tipu lahhh kan kalau aku tak sedih :') tapi aku tahu kau yang buat, dia takan buat acantu dekat aku. You know why? sebab aku dah pernah UNFRIEND dia, then dia ADD balik <3 Aku kesian dekat pakwe kau tuhh nanti dan esokanyehhh pakwe kau dengan serbasalah texting aku : ADELLLLLLLLLL ! SORRY WEHHH BUKAN AKU YANG BUAT :/ AWEK AKU YANG BUAT : wohoho :O kesian dekat pakwe kau :) Kau tuhh bekas aku jehh. jangan nak lelebih dohh :'/ Aku bukan marah keh ape :| tapi macam ni sekali kau buat ? :O KLMJ <3 tahu? tatahu diam diam dok tepi eh kakak lawa omey tomei :) Haihhh, aku just SENYUM kirim salam sayang dekat kau jeh. Aku tak marah ape :) sebab aku tahu perangai kau yang kuat JELLY tuh. Haa aku tanak banyak bunyi. kbhaaaii