Saturday, 10 December 2011

HikHok :O haha

Hi Adel disini, pom pom :D hihi. Haaa, dah orang lain? Comelkann? :D macam macam macam BONGOK kan? haha, kk gurau lah baby :* macam Doreamon. haha. Haa, mana AA? -- hikhik. Nak tahu kehh sapo dia? Trololo. Hee, dia Nabil Farhan, 16 tahun. Nampak macam tua kann :D hikhik. Haaa? AA? Haha, AA dah mati dalam hidup kita dah lahh -- Dia dah pergi jauh -.- kk ignore AA -- Buku baru (Y) haha. Dia bukan suka kita macam Dia ni suka kita tauuu <3 Aummm. Sekarang PK <3 Kenapa PK? Sebab, dia terkenal dengan "Paan Krustys" :) hehe. kk iloveyouu baby <3 Aummmmm. Dia comel sangat. Owwww :O haha. Dia dia dia, dia suka cakap : Hmmmmm~ : hihi. comel tauuu. nanti muka dia jadi macam ni > :} < hikhik. comelkann <3 yeh yeh kita tahuu. Kau jangan jellly pula :3 haha. Pastu dia suka jalan macam orang pemalas -- Aku tengok seboleh muka dia nak sapu jalan -.- Pemalas sangat jalan dia, kau tahu. Tuhh blurr nak mati time aku cakap dengan dia -- sumpah wehh. tocherr jehh, mental :D haha. Weh weh, jangan curi dia dari kita tau tau tau :) Heee, Nabil terbaik lahhh (Y) Nabil, jangan gatal dengan orang lain tauu :'/ Dah janji kann tadi dengan kita? Haaa, tadi kita date tauu, on 101211 haa, dia dia dia kiss dahi kito lahh :} hihi. Tuhh dia kata dekat Intan : Weh weh, macam suami isteri tak? tengok tengok. *puk* diaa kiss dahi aku :} : hihi. Jangan jelly jelly tauu. hehe kbhoiii <3