Saturday, 6 August 2011

love



Heeee . Heart imissyou alot - - Bile Heart nak buat dekat biyy macam ni . hik hik hik . yaya , sweet kan ? heeeeeee ~~~` teringen laaa . Biyy hope kite akan sampai bile bile , Heart . iloveyousomuch . hahahaha . Mesti dorang jeles kan kalau Heart buat dekat Biyy macam ni . Biyy slalu buat macam ni dengan Intan < yang dukung jeww okay :D . hik hik hik . Korang ade keww ? sekurang kurang nyeww ade gak orang buat dekat aku . Dari korang tade , jangan nak banyak bunyi laa kan , HUMAN ! yaya , whateve - - Ermmmm , t jupe Heart nak soh Heart buat macam ni laa . hehehe . Boley kan ?? Patu , suruh Intan Snap picture . hehehehe . Boley kan ?? > Intann jugak yang kene yewww < Kesian Twin aku ni . hik hik hik . Patu mesti ade mulut mulut macam bontot Lembu yang banyak bunyi macam Anjing Cacat - - Ni yang benci ni . tak pun ade jeww Copial copial yang rajin nak buat gak - - Ni yang Benci ni dekat orang macam tuww ! haaaaa , Kiamak < kan da kene maki tuww . hik hik hik . K laa whateve pun nak kite macam ni tau Heart <3 hehehe . I Love You Always Amer Haqem <3 hehehe .