Monday, 8 August 2011

imissyou :)


Haaaaaaaaaa , BLURR == hahaha . sebenarnye tatahu nak buat ape , nak cakap ape , nak tulis ape . Sebab da tahap gaban nye bosan ni . Haaaaaaaaa , semput ~~ hik hik hik . Rindu laa dekat Heart saya ♥ tapi hari ni dy tade laa == ni yang tak best ni . nape dy tade ? FB pun tada , phone pun tada . Aiyy , mane pigi dy ? Uuuuurm , ade hal laa tuww . tape laa . Asal kan dy Happy (;

> jup jup jup ade yang ta puas hati ni :( Dia kaki layan kaa ? Owwwwwwwwwwww , baru tahu :D Terima Kasih , saya memang suke Boy kaki  layan . Ahaaaa  , ni yang ta suke >< Gurl , tolong laa saya tada laa kaki jeles  . kalau korang jadi saya ape lak rase saya layan Heart awak kan ? So , please understand me .Jangan nak melebih batas ke batas sangat laa kan , Tongok . Please okay , dy daa taken . Jangan sampai saya membenci awak mendalam yeww . I hope that ! I love him somuch okay . Daaaa ~~`
 
  



#Rindu dy sampai mati kutu ni . Ermmm , Heart where are you ? Biyy miss you >< hik hik hik . Ta sabar nak jupe dy 13 or 20 August  ni :D hehehe . Nak peluk dy puas puas boley ? macam dalam gambar tuww boley ? nak snap picture dengan dy macam dalam gambar tuw boley ? . hehehe . t tolong laa snap pic macam tuw time saya dengan Heart saya , ekh KAWAN ?  hik hik hik .  love him laa , Kentot ♥ ! hahahah :D
kbye 
♥ ILOVETOU