Monday, 11 July 2011

semalam (:

hari yang paling gembira sangat , haha .
nice lol , why ??
sbb hangout dgn acap n irfan (: heeee ~ ~ `
daa cm family daa , aku klu  korg tgokk daa cm mama rock (:
yeahhh , hahahha xD ta cayeww ?
INTANNNNNNN ! kau meyh sini g tahu cmne aku , ahad tuww ?
hahahhaa xD penat tp best .

penat sbb mlayan irfan tyg ta reti dok diam ,
asl org nak pgg tgan , hah mule laa ckp ~
aku daa besar laa , tayah pgg tangan !
hahahah xD comel kan ? mcm saye (:
hehehehee (:
truly la ckp aku dgn acap yg muke cm bapak org dgn irfan ag ,
hah , da cm family daa (: besttttttttt ~~
ape pun aku tetap mama rock ! hahahah xD
intan lak cm babi , ade time org ramai pgl aku mama ?!
mmg yew laa kan ? hahah xD
tp tape sbb itu laa membuat kan kteorg gembira sgat kann , tan ? betul tak ? (:
dan TERIMA KASIH kepada ASHRAFF sbb daa tolong aku mlayan krenah IRFAN ^^
hahahah xD yg agak nakal 'siket' tuww , hee (:

betul klu korg tgk dy layan cm anak dy cm adek dy sendiri , tau . hee ~ ~ `
btw , TERIMA KASIH juga kpd INTAN ATIQAH sbb tolong juga mjaga IRFAN yg comel cm saya tuww . hahahha xD
aku pun ade gak membunge dgn dy dan nak kne blasah dgn aku SEBAB~~~~~~`
ade keww sepakat dgn acap ckap tayah g kusus kawin --
mmg yelaa kan ? da tuww ,
mngaja budak tuww beli FERERO ROCHER ? mmg nak aku maki jeww !
nasib laa mama wa da bagi duit utk irfan (: huhu ~~`
yang SI ACAP lak , ni lagi laa nak jeww aku tepek jeww dy dkat lampu tuww --
ade keww ckp lampu tuww gula-2 , dkt irfan ?
mmg yelaa kan buda tuww menjilat baikkkk punya --
hahahha xD
mmg geng la akorg due yeww , INTAN (:
mmg aku besabar eww  dgn dorg ni --
bile aku marah irfan , hah mule laa PEGUAM BELA , POLIS PENCEN dy timbul mara aku balik kan ? yelaa , aku mmg tahu --
lastly , ice - cream mkn dekat mulut ni tak ??
ni makan dekat hidung ~~ tebaik punya (:
yelaa kan , mmg la aaku tahu sgt muke aku mmg spa untuk mnepek ice - cream (:
hee ~~
whatever yg blaku , hari tuww laa yg sgat gembira sekali ^^
thanx acap