Wednesday, 6 July 2011

marah (:

kau ni pumpuan ta sedar-2 diri keww ?
adohhh , baik tayah minx maaf laa , weyhh !
klu kau nak kecohh cm ni sume ,
ape masalah kau , pompuan ??
adohhh , aku malas laa nak wat post FB pasal kau ag .
jup ag tak pasal aku sorg jeww yg kne cm rituww .
mmg tak laa kan , kembang - kempis betul laa kau ni --"
adohhh , cari naas laa kau SAKAI !

ayat intan yg TERBAIK post FB <3
iloveyou kau INTAN ATIQAH REDZUAN (:
hahahahha xD
 
 ----> kau nie lebih laa pompuan , serious aku cakap kau lebih ! aku diam diam jugak , kalau kau da buat taik , MANGTAK laa aku nak bagi muka kan . kalau depan depan buat muka tapir kau tuh , belakang belakang mengutuk bagai nak rak ? kau tak puas kena kaunseling lagi ke ? aku menyampah laa tengok muka kauu weh !
 
 
hahahha xD
mmg yelaa kan , tan (:
dan lalu aku pun berkata ~~`


intan ,
hahhaha xD
elok kau gelar kan mereka SI TAPIR .
namun tekeluar laa page tapir ,
untuk di LIKE (:
hahahahha xD

ni betul laa doll ,
sries aku ckap tetbe kuar PAGE TAPIR untuk di LIKE-2 kan (:
 
ta cayeww ? ni haha aku tujuk kan (: