Friday, 22 July 2011

babi ^^

to my lovely stupid sucker :D


eyh-3 , ade betina ni cm pukimak laa ?!
eyh , sial laa JAMBAN !
ape bangang kau ni ? sbb jantan , kau nak gado ?!
hah , itu mmg laa kau bodoh bangang !
kau nak slekeh skula aku aphal babi  ? aku ade plekeh skula kau keww ?!
yang kau nak ckap skula pompuan batak jantan ? ape masalah kau ? cm laa skula cmpur ta batak jantan ?
aku batak jantan ? kau wat lek laa . skg , sape yg gado pasal laki bangang ?!
eyhh , jamban laa kau BABI ! ni yang wat hilang sabar ni - -
eyh kau ni mmg pukimak betul laa . aku ta cri masalaa dgn kau . kau mnyepek nak cri masalaa ni aphal !
atoiii , kau nak acap tuww balik keww ? amek laa kau !!
aku malas aww nak gado pasal laki ni , tade  guna laa .
kau ni mmg pompuan tade maruah maki org dkat FB abes-2 kau cakap benda kau dgn benda laki sume - -
datu , laki bace . atoii tade malu keww weyh ?! kesian - -
atoiiiiiiii , wa kesian laa dgn kau sbb mak kau kurang bagi didikan dkat kau .
tak pun kan . kau ni ta dgr cakap mak kau ! kesian betul mak kau kan ? simpati aku  - -
btw , yg kau nak berFITNAH dkat-2 buakn puase ni ape masal kau celake busted ?
bosia kau pgl aku ? kau penah tgok aku main kew ? penah tgok aku tujuk puki kew ?
klu kau sendiri ta penah tgok puki aku , kau jgan nak byk bunyi laa BABI !
haiyhhh , kau ni ! da laa boyan sesat malaysia ! tuww byk bunyi lakk .
stakat kau boyan PPR ? jgan biseng dok diam kumpul duit beli rumah baik , okay (:
otototo ,
kau ta penah skali dalam hidup kau pinjam baju mak kau akak kau kawan kau abang kau abah kau keww ?
kau jgan nak byk bunyi laa klu pinjam baju org punn kau nak ckap kejar HOT , tade DUIT nak beli , PUKIMAKKK !
think alot before say it from your sucker mouth okay , BOYAN MALAYSIA ( BERSIH ) - -
suke hati orang laa nak pkai singlet g tasek ? yg kau pakai baju pelbagai warna mcm PELANGI tuww ,
tade lakk aku nak byk bunyi dgn kau kan babi !
yg kau nak cakap aku ROMPONG tu ape masalah kau ?!
skg , gigi aku daa lawa . dari kau org pgl GIGI SEDEPA  , still sedepa gak - -
haha ( gelak tak ikhlas )
same jeww group korg :
sorg padang golf !
sorg gigi sedepa !
sorg tebakar !
hah , mmg padan laa korg (: nice ~~`
best kutuk ?? hah , aku ta kesah laa kau nak cakap aku lobos .
asal tuhan tahu sape lobos sape tak ?
kau brani pkai name TUHAN yang aku daa lobos ?
klu laa kau pakai gak name tuhan ni ,
atoii , aku tatahu nak ckap ape dgn kau lol .
sries aku ckap kau daa bukan islam (: rilexx jeww SETAN !

k laa penat menaip , baik aku tutup <3

k byep , out (;